Prijzen

Prijsberekening

Vertalen is maatwerk. Er is dus niet één prijs voor één eindproduct.
Prijzen beginnen bij €50 exclusief btw (€60,50 inclusief btw).
Voor beëdigde vertalingen geldt een minimumtarief van €75 exclusief btw (€90,75 inclusief btw)

Er gelden aparte prijsberekeningen voor zakelijke (beëdigde) vertalingen, editing, proeflezen, copywriting en (fictie/non-fictie) boekvertalingen.

Voor een snelle prijsopgave: mail de te vertalen tekst naar info@proactive-translations.nl onder vermelding van de talencombinatie waarin moet worden vertaald (Engels-Nederlands, Nederlands-Engels of Spaans-Nederlands), en of het hier gaat om een beëdigde of onbeëdigde vertaling, dan reageer ik zo snel mogelijk met een vrijblijvende prijsopgave.

Omdat de kosten van een vertaling van gescande formulieren/hardcopybestanden afhankelijk zijn van het aantal woorden in de uiteindelijke vertaling, zijn deze prijsopgaven slechts schattingen. Alle prijzen in de prijsopgaven zijn exclusief btw, en bij beëdigde vertalingen worden, als de vertalingen moeten worden verstuurd met de post, kosten voor de verzending in rekening gebracht.

Bij alle vertalingen en tekstrevisies zijn de Algemene Voorwaarden van het NGTV van toepassing. Een exemplaar hiervan kunt u downloaden onderaan deze pagina.

Vertalen is maatwerk. Mail of bel me voor een vrijblijvende prijsopgave.