Referenties

Anouschka is een betrouwbare partner voor me bij vertaalwerk. Ze reageert en werkt snel, en heb haar nog nooit kunnen betrappen op een slordigheid in een vertaling. Van harte aanbevolen!

Frank Garten

Specialist Interculturele Communicatie

If you are looking for (technical) translations English to Dutch I recommend Anouschka. She did a marvellous job. We had a technical document and requested a translation that could be read and understood by different groups of users (c-level, HR, technical people etc) and she delivered. It was perfect and it was not an easy job. Highly recommended.

Rob Buddingh

Security Expert at IP4Sure

Anouschka doet alles wat je van een uitstekende vertaler kan verwachten: vlot communiceren, kwalitatief hoogstaand werk produceren en tijdig leveren.

Pieter Vanderhaeghen

Assistant Publisher at Borgerhoff & Lamberights

Anouschka is een heel fijne collega. Ze heeft voor mij een groot literair project gecorrigeerd, tot grote tevredenheid van mezelf en de eindklant.

Ze let op de kleinste details en doet prima suggesties om de tekst vlotter te laten klinken. Ik werk graag opnieuw met haar samen en beveel haar zeker aan bij klanten.

Petra van Caneghem

Translator

Working with Anouschka is always a pleasure. You always know that your translation is in safe hands. Her attention to detail is second to none. I would highly recommend her!

Kevin Halford

Owner, Halford Translations

Van hoge kwaliteit en snel. Die kwalificaties zijn van toepassing op het werk van Anouschka. Ik werk dan ook het liefst met haar samen als ik een tekst heb die van Nederlands naar Engels of van Engels naar Nederlands vertaald moet worden. Wat haar zo goed maakt in haar werk, is dat ze veel meer doet dan vertalen. Ze gaat te werk als een tekstschrijver en bewaakt niet alleen de zinsopbouw en samenhang van de tekst, maar ook de boodschap. Daarnaast komt ze haar afspraken na en vaak zelfs nog meer dan dat. Ik weet hoe goed ze is en toch verrast ze me elke keer weer. Ze maakt niet alleen mij blij met haar werk, maar ik kan op mijn beurt ook mijn klanten keer op keer tevredenstellen met haar vertalingen. Tot slot is ze een prettig persoon met wie het heel fijn samenwerken is en ik hoop dat we dat nog lang mogen doen.

Mascha Geerts

Senior Account Manager - Lewis

Anouschka is een enthousiaste en nauwkeurige vertaalster waar wij heel graag mee samen werken. Onze teksten die vaker medische inhoud hebben moeten makkelijk te lezen zijn waar zij dan ook bijzonder goed in slaagt om er mooi Jip en Janneke teksten van te maken. Anouschka is tevens erg flexibel en komt haar afspraken altijd na! Kortom een echte aanrader om mee samen te werken!

Claire Schroijen

Equicrown

Ik heb in het afgelopen jaar meerdere malen gebruik mogen maken van Anouschka’s diensten als vertaler, maar ook als adviseur bij vraagstukken in de Nederlandse taal. Ik ken Anouschka als een integere, vriendelijke en vindingrijke persoonlijkheid. Je weet direct wat je aan haar hebt en kunt er van uit gaan dat ze haar werk perfect uitvoert.

Macha Perlot

Owner MP Health

Anouschka was a trusted translation resource in Dutch for 17 years. Excellent quality, always accommodating for business needs, always on time, plus a dream to work with. I would not hesitate one second to recommend her highly!

Marie-Josee Rancourt

Former Manager of the Translation Department of The Dow Chemical Company

Anouschka heeft ons snel en professioneel geholpen met het vertalen van onze website. Alle vertalingen waren perfect en de essentie van de boodschap bleef volledig behouden. Super bedankt voor je snelle service!!

George Grabner

Managing Partner IonIT