Zakelijke vertalingen die resultaat opleveren

Zakelijke, beëdigde & medische vertalingen - Proactive Translations

Voor zakelijke en commerciële vertalingen

Voor zakelijke of commerciële vertalingen kunt u bij mij terecht. Ik help u graag een pakkende tekst voor uw brochures, website of ander marketingmateriaal te vertalen in pakkende bewoordingen in de doeltaal, waarbij de teksten volledig zijn afgestemd op de doelgroep.

Samen uw doelstellingen bereiken

Uw teksten dienen een bepaald doel. Zo wilt u een potentiële klant overhalen om uw product of dienst te kopen. Of u wilt een brochure laten vertalen om een buitenlandse leverancier over te halen zaken met u te gaan doen. Mijn vertalingen helpen u om uw zakelijke doelstellingen te bereiken. Om een zo geschikt mogelijke vertaling te leveren, verdiep ik me in uw bedrijf en uw product of dienst. Op die manier kan ik een vertaling voor u maken die aansluit bij uw commerciële doelen. Geheel volgens mijn motto: ik vertaal niet de woorden, ik vertaal de boodschap.

Algemene vertalingen

Ook wanneer u geen bedrijf hebt, maar als privépersoon, stichting of andere organisatie een vertaling nodig hebt, ben ik u graag van dienst. Ik hoor graag om wat voor tekst het gaat en waar u deze voor gaat gebruiken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een zakelijke of commerciële vertaling nodig?

Hebt u een zakelijke of commerciële vertaling nodig voor uw bedrijf of een algemene vertaling als privépersoon? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Als ervaren vertaler kan ik deze documenten voor u vertalen. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact op. Vertel mij om wat voor product of dienst het gaat, waar u de vertaling voor nodig hebt en ik kan u hierover adviseren om effectief bij te dragen aan uw commerciële doelstellingen.