De tarieven van Proactive Translations

Vertalen is maatwerk. Er is dus niet één prijs voor één eindproduct. Er gelden aparte prijsberekeningen voor zakelijke (beëdigde) vertalingen, editing, proeflezen, copywriting en (fictie/non-fictie) boekvertalingen.

Minimumtarieven

Ik werk wel met minimumtarieven. Voor beëdigde vertalingen geldt een minimumtarief van €87,80 exclusief btw (€106,25 inclusief btw).

Vrijblijvende prijsopgave

Voor een snelle prijsopgave: mail de te vertalen tekst naar info@proactive-translations.nl onder vermelding van de talencombinatie waarin moet worden vertaald (Engels-Nederlands, Nederlands-Engels of Spaans-Nederlands), en of het hier gaat om een beëdigde of onbeëdigde vertaling, dan reageer ik zo snel mogelijk met een vrijblijvende prijsopgave.

Omdat de kosten van een vertaling van gescande bestanden of hardcopybestanden afhankelijk zijn van het aantal woorden in de uiteindelijke vertaling, zijn deze prijsopgaven slechts schattingen. Alle prijzen in de prijsopgaven zijn exclusief btw, en bij beëdigde vertalingen worden, als de vertalingen moeten worden verstuurd met de post, kosten voor de aangetekende verzending in rekening gebracht. Reguliere postverzending is inbegrepen. Particuliere klanten dienen vooraf de factuur te voldoen.

Op alle vertalingen en tekstrevisies zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Een exemplaar hiervan kunt u downloaden onderaan deze pagina.

Zakelijke, beëdigde & medische vertalingen - Proactive Translations

Op zoek naar een tekstschrijver of vertaler?

Saaie en slecht leesbare teksten, daar zit u toch niet op te wachten? Bent u op zoek naar creatieve content die prettig leesbaar is voor uw doelgroep? Of hebt u een zakelijke, beëdigde of medische vertaling nodig?  Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op. Vertel mij waar ik u mee zou kunnen helpen en laat mij weten hoe ik u kan bereiken, dan hoort u snel van mij.